14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReținut după ce i-a aruncat sodă pe față fostei concubine

Reținut după ce i-a aruncat sodă pe față fostei concubine

Polițiștii din Băilești au dispus, ieri, reținerea unui bărbat de 53 de ani, cercetat pentru lovire sau alte violențe. Potrivit oamenilor legii, bărbatul i-a aruncat pe față fostei concubine o substanță chimică. Se pare că este vorba de sodă caustică.

Potrivit polițiștilor doljeni, incidentul a avut loc pe 1 mai, în Băilești.

”Ieri, 1 mai, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 53 de ani, din Băilești, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, în cursul aceleiași zile, bărbatul i-ar fi aruncat fostei sale concubine, o femeie de 34 de ani, din Băilești, în zona feței o substanță chimică. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat oamenii legii.

Pe numele bărbatului de 53 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările în acest dosar sunt făcute sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Băilești.

Tot pe 1 mai, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost dus în arestul IPJ Dolj. Suspectul urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS