10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPortofele găsite pe străzile din Calafat, predate poliţiştilor

Portofele găsite pe străzile din Calafat, predate poliţiştilor

Două persoane din Calafat au predat poliţiştilor, duminică şi luni, portofele găsite pe străzile din municipiul. În ultima perioadă, mai multe persoane din Calafat au dus la poliţie portofele găsite în localitate. De asemenea, un bărbat a mers la poliţie şi a predat suma de 2.400 de lei. Banii fuseseră uitaţi de o persoană în fanta unui bancomat din Calafat.

Încă două persoane din Calafat au dus la poliţie portofelele pierdute pe străzile din localitate.

Duminică, la sediul Poliţiei Municipiul Calafat s-a prezentat un tânăr de 14 ani. Acesta a explicat că a găsit un portofel pe o stradă din localitate.

„La sediul poliției s-a prezentat un tânăr de 14 ani, din Calafat, care a găsit un portofel pe raza localității. În portofel se aflau sumele de 160 de lei, 10 euro și 5 leva. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoana care pierduse portofelul. Acesta este o tânără de 17 ani, din Ciupercenii Noi, care s-a bucurat nespus de mult să își recupereze banii”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Portofel pierdut de o femeie din Hunedoara, găsit de o femeie din Calafat

O zi mai târziu, la sediul Poliției Municipiului Calafat s-a prezentat o femeie de 51 de ani, din localitate. Femeia a predat un portofel pe care l-a găsit în zona pieței agroalimentare din Calafat.

„În interior a fost găsită suma de 350 de lei, precum și mai multe carduri emise pe numele unei femei de 59 de ani, din Hunedoara. Polițiștii au contactat persoana care pierduse portofelul, aceasta expirmându-și mulțumirea și fericirea pentru că a reușit să își recupereze banii și bunurile pierdute. Le mulțumim tuturor calafetenilor care dau dovadă de spirit civic și empatie și care demonstrează încă o dată că faptele bune au ramificații pozitive în comunitate”, au mai transmis poliţiştii doljeni.

Bani găsiţi într-un bancomat, predaţi poliţiştilor

În august, anul trecut, un bărbat de 46 de ani a mers la poliţie şi a predat 2.400 de lei. Banii fuseseră uitaţi de o persoană în fanta unui bancomat din localitate.

„La sediul Poliţiei Municipiului Calafat s-a prezentat un bărbat, de 46 de ani, din Calafat, care a predat poliţiştilor suma de 2.400 de lei, găsită în fanta unui bancomat din Calafat, pe care proprietarul, din neatenţie, a uitat să o ridice. Poliţiştii au aplaudat gestul bărbatului, mai ales că acest lucru confirmă încă o dată, că cetăţenii din Calafat sunt oameni cu spirit civic şi care dau dovadă de responsabilitate. În ultima perioadă putem observa că puterea exemplului continuă să genereze fapte bune”, au explicat atunci oamenii legii.

Portofele găsite în Calafat

În curul anului trecut, mai multe persoane din Calafat au dus la poliţie portofele găsite pe străzile din municipiu. Pe 12 august, un bărbat de 55 de ani le preda poliţiştilor un portofel găsit pe o bancă. În portofelul găsit de bărbatul de 55 de ani se aflau sumele de 100 euro şi 17 lei, dar şi documente şi carduri bancare.
După două zile, un alt bărbat din Calafat a mers la poliţie şi a dus portofelul pierdut de o bătrână de 71 de ani.

Un alt asftel de caz a avut loc în ianuarie, anul acesta. Un tânăr de 29 de ani, din Calafat, a dus la poliţie un portofel pe care l-a găsit pe o stradă din localitate. Portofelul conţinea 100 de euro, 280 de lei, carduri bancare şi documente. Poliţiştii au stabilit că portofelul fusese pierdut de o tânără de 26 de ani, din comuna Cetate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS