22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBani găsiţi într-un bancomat, predaţi poliţiştilor din Calafat

Bani găsiţi într-un bancomat, predaţi poliţiştilor din Calafat

Un bărbat de 46 de ani, din Calafat, a predat poliţiştilor suma de 2.400 de lei, pe care a găsit-o în fanta unui bancomat din localitate. Bărbatul s-a prezentat la sediul poliţie din Calafat în cursul zilei de miercuri.
Numai într-o săptămână, alte trei persoane din Calafat au dus la poliţie portofele găsite în localitate.

Calafetenii sunt oameni cu spirit civic. Acest lucru este dovedit aproape zilnic de cei care merg la poliţie şi predau portofele sau sume de bani pierdute de diverse persoane.

Miercuri, un bărbat de 46 de ani a mers la poliţie şi a predat suma de 2.400 de lei. Oamenii legii spun că banii fuseseră uitaţi de o persoană în fanta unui bancomat din localitate.

„La sediul Poliţiei Municipiului Calafat s-a prezentat un bărbat, de 46 de ani, din Calafat, care a predat poliţiştilor suma de 2.400 de lei, găsită în fanta unui bancomat din Calafat, pe care proprietarul, din neatenţie, a uitat să o ridice. Poliţiştii au aplaudat gestul bărbatului, mai ales că acest lucru confirmă încă o dată, că cetăţenii din Calafat sunt oameni cu spirit civic şi care dau dovadă de responsabilitate, întrucât în ultima perioadă putem observa că puterea exemplului continuă să genereze fapte bune”, au precizat oamenii legii.

Cel care a uitat banii în bancomat a fost identificat de poliţişti.

A dus la poliţie un portofel găsit pe o bancă

Pe 12 august, un bărbat de 55 de ani le preda poliţiştilor un portofel găsit pe o bancă. Poliţiştii au constatat că în portofelul găsit de bărbatul de 55 de ani se aflau sumele de 100 euro şi 17 lei, dar şi documente şi carduri bancare.
„Ieri, 12 august, un bărbat de 55 de ani, din Calafat s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Calafat pentru a preda un portofel găsit pe o bancă situată în fața pieței agroalimentare din Calafat. În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul de drept. Acesta este un bărbat de 33 de ani, comuna Ghidici, căruia i-a fost restituit portofelul care conţinea sumele de 100 de euro, și 17 lei, precum și documente de identitate, permis de conducere, carduri bancare și carduri de sănătate”, au precizat oamenii legii.
Reprezentanţii IPJ Dolj au salutat gestul bărbatului de 55 de ani.

Încă un portofel predat poliţiştilor din Calafat

După două zile, pe 14 august, un alt bărbat din Calafat a mers la poliţie şi a dus portofelul pierdut de o bătrână de 71 de ani. Şi de data acesta poliţiştii s-au declarat suprinşi de spiritul civic dat dovadă de calafeteni.

„În ziua de 12 august, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat aplaudau gestul unui bărbat de 55 de ani, din Calafat care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda un portofel găsit. Gestul bărbatului a creat un precedent, fiind luat ca exemplu de către cetăţenii Municipiului Calafat. Astfel, în ziua de 14 august, un alt bărbat, de 46 de ani, din Calafat, s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda un portofel găsit ce aparţine unei bătrâne de 71 de ani, din localitate. Portofelul conţinea carduri de sănătate, documente de identitate, facturi şi suma de 36 de lei. Gestul bărbatului a fost apreciat de bătrână”, au susţinut oamenii legii.

Portofel găsit în faţa unui magazin din Calafat

În noaptea de luni spre marţi, la poliţia din Calafat a mers şi un tânăr de 29 de ani, din Ciupercenii Noi. Acesta a găsit un portofel pierdut de tânăr de 29 de ani, din Calafat. Portofelul pierdut a fost predat de poliţişti mamei tânărului care îl pierduse.

„De asemenea, în noaptea de 17/18 august, la sediul poliţiei s-a prezentat un tânăr de 29 de ani, din comuna Ciupercenii Noi. Acesta a predat poliţiştilor un portofel găsit în faţa unui magazin din Calafat, ce aparţine unui bărbat de 29 de ani, din localitate. Portofelul conţinea documente de identitate, permis de conducere, carduri bancare şi suma de 50 de euro. Portofelul a fost predat mamei proprietarului, care a salutat gestul tânărului”, au mai explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS