34 C
Craiova
luni, 15 august, 2022
Știri de ultima orăEvenimentProteste în Piața Universității și Piața Victoriei din București

Proteste în Piața Universității și Piața Victoriei din București

Mai mulţi simpatizanţi AUR s-au adunat sâmbătă, la Piaţa Universităţii, unde se află şi liderul formaţiunii George Simion, pentru a protesta din nou faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Manifestanți s-au adunat și în Piaţa Victoriei. Lor li se alătură și alți protestatari sosiți din ţară cu autocarele.

”Oameni de AUR prezenţi astăzi la protestele împotriva restricţiilor impuse de un guvern criminal şi pentru autostrăzile A7 şi A8”, a scris pe Facebook George Simion, postând o imagine din Piaţa Universităţii şi una de la manifestaţia pentru autostrăzi în zona Moldovei.

Protestatarii de la Piaţa Universităţii au drapele tricolore şi afişeaza un banner pe care scrie ”Libertate”, transmite Hotnews.

În Piaţa Victoriei sunt mai puţini manifestanţi, însă lor li se alătură oameni veniţi din ţară cu autocarele şi care apoi au venit în marş în Piaţa Victoriei. Cei sosiţi cu autocarele afirmă că sunt din Iaşi şi Bacău, poartă drapele, cruci şi icoane. Unii dintre ei declară că îşi vor înapoi ”dreptul de a respira liber” și revenirea la viaţa normală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS