18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMinoră cu handicap mintal grav - violată de şapte tineri, dintre care trei minori

Minoră cu handicap mintal grav – violată de şapte tineri, dintre care trei minori

O minoră, de 17 ani, din judeţul Argeş, care suferă de handicap mintal grav, a fost violată de mai mulți tineri, dintre care trei sunt minori. Suspecții au vârste cuprinse între 14 și 26 de ani. Cinci dintre agresori au fost deja arestaţi. Restul sunt cercetaţi în libertate, anunţă tvr.

Fapta abominabilă s-a petrecut în localitatea Corbeni din judeţul Argeș.

Inițial, fata a fost păcălită de un băiat de 14 ani, care i-a spus că o place și că pot forma un cuplu. I-a cerut să îi trimită poze deocheate. Apoi, a șantajat-o cu publicarea acelor fotografii. A chemat-o la o întâlnire și adus-o într-o casă unde mai erau alți cinci tineri. Acolo, a fost batjocorită. Chinul nu s-a oprit aici. Copila a fost dusă apoi într-o altă casă, unde erau alți 6 tineri, iar grozăvia s-a repetat.

La final, fata a fost lăsată să plece. Ajunsă acasă, ea a povestit familiei ce a pățit, iar bunica a anunțat poliția. Agresorii au fost identificați.

Polițiștii au stabilit că 7 tineri ar fi întreținut relații sexuale cu minora. Alți 4 au fost martori la agresiuni. Cinci dintre ei au fost reținuți, iar ulterior arestați pentru 30 de ziile: unul de 26 de ani, unul de 19 și trei minori.

Alți doi tineri sub 18 ani sunt cercetați în stare de libertate.

Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă între 3 și 12 ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS