30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentInterlopul Aly Sadoveanu, ucis în SUA, adus în țară

Interlopul Aly Sadoveanu, ucis în SUA, adus în țară

-

Sute de persoane de etnie rromă au participat, fără respectarea legilor impuse de pandemie, la un priveghi, în Chitila, al unui interlop împușcat în cap și repatriat pentru a fi îngropat. Este vorba despre Aurel Trandafir, supranumit ”Aly Sadoveanu”, interlopul împușcat în cap în SUA, acum o lună, de către partenerul său de afaceri, zis Americanu.

Polițiștii au permis ca sutele de persoane să se adune la casa decedatului, unde nu s-au respectat nici purtarea măștii, nici distanțarea socială. Singura grijă a forțelor de ordine a fost fluidizarea traficului, pentru ca interlopii care au participat la eveniment să poată ajunge la locația vizată.

Interlopul Aurel Trandafir, din Chitila, a fost ucis în seara zilei de 24 ianuarie, la Los Angeles, iar luni, 8 martie, a fost adus în țară, urmând a fi înmormântat. Florin Răducanu care l-a împușcat pe Sadoveanu la data de 24 ianuarie, a reușit să fugă, iar autoritățile americane au pus pe capul său o recompensă în valoare de nu mai puțin de un milion de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bugetul schemei de ajutor de stat IMM Plus a...

A fost suplimentat bugetul schemei de ajutor de stat...

ȘTIRI GdS