11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentLiderul clanului Sadoveanu a fost ucis în SUA

Liderul clanului Sadoveanu a fost ucis în SUA

 Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, a fost ucis în Statele Unite, unde era fugit.

În Los Angeles, Aurel s-a asociat cu alți interlopi, însă ar fi intrat în conflict cu un interlop din Buzău. Pe baza unor neînțelegeri legate de bani, liderul clanului Sadoveanu a fost împușcat mortal, în cap, de către interlopul buzoian.

Mai mult, acesta ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față, iar miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari. Aurel Trandafir avea numai 42 de ani.

Trupul neînsuflețit este așteptat să fie adus în țară, unde va avea loc probabil o înmormântare la fel ca cea de care a avut temutul lider al clanului Duduienilor, Emi Pian, ucis și el de un rival, la o partidă de barbut.

Clanul lui Sadoveanu, numit și clanul Belgienilor, operează în Sectorul 1, dar și în Ilfov. Membrii acestei grupări sunt cunoscuți pentru trafic de persoane, proxenetism, furturi de mașini și din locuințe.

De altfel, pentru Sadoveni, poliția a organzat actiunea „Luna”, în anul 2000, după ce au tras cu pistoalele asupra mascaților Ministerului de Interne veniți să salveze o femeie sechestrată și obligată să se prostitueze.

Cartierul general al grupării este în comuna Tunari, din Ilfov. Acolo erau ținute fetele răpite de pe stradă și obligate să se prostitueze pe Centura Capitalei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS