5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbatul care a provocat un accident și a fugit a fost identificat

Bărbatul care a provocat un accident și a fugit a fost identificat

Polițiștii craioveni au identificat șoferul care a provocat un accident în urma căruia au fost avariate trei autoturisme. Accidentul a avut loc în duminică seara, pe strada A.I. Cuza din Craiova. Șoferul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului. Potrivit oamenilor legii, este vorba de un craiovean de 28 de ani.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, șoferul care a provocat accidentul și-a abandonat autoturismul avariat și a fugit.

”Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada A.I. Cuza, din Craiova.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism care circula pe strada A.I. Cuza, din Craiova, al cărui conducător a abandonat autoturismul și ar fi părăsit locul accidentului, a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător, un bărbat de 33 de ani, din Craiova. Acesta intenționa să vireze stânga, pe strada Constantin Rădulescu Motru, din localitate.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism condus pe strada A.I. Cuza, din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din Craiova, ulterior fiind proiectat într-un alt autovehicul parcat pe aceeași stradă”, au precizat oamenii legii.

Un șofer a fost rănit în urma accidentului

În urma accidentului, șoferul de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii au ridicat autoturismul abandonat. Astăzi, polițiștii doljeni au explicat că șoferul fugar a fost identificat. Este vorba de un bărbat de 28 de ani, din Craiova. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS