27.3 C
Craiova
miercuri, 17 august, 2022
Știri de ultima orăEvenimentAccident între patru autoturisme, în centrul Craiovei. Șoferul vinovat a fugit

Accident între patru autoturisme, în centrul Craiovei. Șoferul vinovat a fugit

Polițiștii craioveni sunt în căutarea unui bărbat care a provocat un accident în urma căruia au fost avariate trei autoturisme. Unul dintre șoferii implicați în accident a fost rănit. Accidentul a avut loc în acestă seară, pe strada A.I. Cuza din Craiova.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, șoferul care a provocat accidentl și-a abandonat autoturismul avariat și a fugit.

În această seară, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada A.I. Cuza, din Craiova.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism care circula pe strada A.I. Cuza, din Craiova, al cărui conducător a abandonat autoturismul și ar fi părăsit locul accidentului, a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător, un bărbat de 33 de ani, din Craiova. Acesta intenționa să vireze stânga, pe strada Constantin Rădulescu Motru, din localitate.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism condus pe strada A.I. Cuza, din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din Craiova, ulterior fiind proiectat într-un alt autovehicul parcat pe aceeași stradă”, au precizat oamenii legii.

Un bărbat a fost rănit în urma accidentului

În urma accidentului, șoferul de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii au ridicat autoturismul abandonat, urmând să-l identifice pe șoferul fugar.

Oamenii legii mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS