8.6 C
Craiova
luni, 8 martie, 2021
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: 8500 de ţigarete ridicate în urma unor percheziţii domiciliare

Dolj: 8500 de ţigarete ridicate în urma unor percheziţii domiciliare

Poliţiştii din Bechet și Daneţi au efectuat, în această dimineaţă, 2 percheziţii domiciliare la locuinţele a două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări, pe raza comunelor Celaru şi Apele Vii.

În urma activităţilor desfăşurate, la locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din comuna Apele Vii au fost identificate un 125 de pachete de ţigări, diverse mărci, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.

De asemenea, la locuinţa unui bărbat de 49 de ani, din comuna Celaru au fost identificate un numar de 300 pachete tigarete, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.

Întreaga cantitate de 8500 de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetarilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doar Barca a profitat în etapa 26. Atletico şi...

Etapa a 26-a din LaLiga s-a dovedit benefică doar...

ȘTIRI GdS

00:02:22

Catastrofă: Patru explozii au ras cartiere întregi şi au...

Imagini apocaliptice au fost surprinse duminică în capitala economică a Guineei Ecuatoriale, Bata, după ce patru explozii s-au produs într-un depozit de muniții dintr-o unitate...

DSP a sesizat poliția în cazul morții inspectorului Dobrin

Direcția de Sănătate Publică(DSP) a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj în urma decesului inspectorului Adrian Dobrin, șeful Servicului Control Sănătate Publică(fostul SANEPID)....

Doliu în lumea muzicii. Fondatorul și solistul trupei Cargo...

Veste extrem de tristă la începutul săptămânii. Solistul trupei Cargo a decedat după o lungă suferință cu boala și cu infecția cauzată de noul...

Sindicaliștii ripostează împotriva renunțării la titularizarea definitivă

Sindicaliștii ripostează împotriva renunțării la titularizarea definitivă

Condamnat după ce a condus fără permis şi a...

Poliţiştii doljeni au încarcerat un bărbat de 29 de ani, din Daneţi, condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru conducere fără permis. Pedeapsa cuprinde şi altele mai vechi, primite în dosare în care a fost acuzat de furt şi lovire. Anchetatorii au reţinut că băbatul a condus un BMW fără permis şi a acroşat o maşină de poliţie.