0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Posibile rămășițe umane găsite lângă locul exploziei din Nashville

Posibile rămășițe umane găsite lângă locul exploziei din Nashville

-

Mai întâi au fost împușcăturile care au trezit locuitorii dintr-o comunitate din centrul orașului Nashville în dimineața de Crăciun, potrivit CNN.

Când oamenii s-au uitat pe ferestre puțin înainte de zori, au văzut o furgonetă veche, albă, parcată pe strada lor. Apoi, sunetul vocii unei femeie a început să provină din vehiculul de agrement, cu un avertisment. A existat o bombă care urma să explodeze în 15 minute.

Când furgoneta a explodat, acesta a spulberat ferestrele și a trimis bucăți de reziduuri în flăcări prin aer, deteriorând câteva clădiri. Explozia rămâne un mister, dar primarul John Cooper a declarat că explozia a fost cauzată deliberat de o „bombă”. Trei civili au fost spitalizați și se află într-o stare stabilă, au spus oficialii. Avertismentul neobișnuit venit din furgonetă probabil a salvat vieți, dar și intervenția polițiștilor care au luat în serios avertismentul și au degajat zona. Peste 40 de clădiri au fost afectate de suflul deflagrației. În această dimineață, poliția a anunțat că a găsit la fața locului rămășițe umane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

Megaîntâlnire la primărie: Cine poluează Craiova?

Aerul din Craiova continuă să fie irespirabil. Craiovenii se plâng de praf, miros de cărbune, fum. Concret există poluare, dar cine sunt poluatorii? La sfârşitul...

Plângere penală după vânzarea Abatorul Podari

Vânzarea de către un lichidator judiciar a Abatorului Podari vine "la pachet" cu o plângere penală la DNA, dar şi acţiuni în instanţă. Abatorul Podari, deţinut de omul de afaceri Dinel Staicu, a fost vândut de lichidatorul judiciar al Băncii Internaţionale a Religiilor la sfârşitul anului trecut, după ani de procese. Problema este, spune un craiovean, că lichidatorul a vândut şi o clădire(cantina) şi terenul cumpărate de el în 1998, respectiv 1999.

Polaris trebuie să scape în 3 luni Târgu Jiul...

Administratorul depozitului de gunoi de la Târgu Jiu are termen trei luni de zile pentru eliminarea poluării olfactive. Este înțelegerea la care s-a ajuns...

Peste 400 de mașini sunt abandonate pe domeniul public...

Peste 400 de mașini sunt abandonate în prezent pe domeniul public din Târgu Jiu. Este vorba de mașini care nu sunt folosite de proprietarii...

CEO a ajuns pe locul al doilea în topul...

Complexul Energetic Oltenia a urcat luni pe locul al doilea în topul producătorilor de energie electrică din țară. Pe prima poziție se află de...