5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPosibile rămășițe umane găsite lângă locul exploziei din Nashville

Posibile rămășițe umane găsite lângă locul exploziei din Nashville

-

Mai întâi au fost împușcăturile care au trezit locuitorii dintr-o comunitate din centrul orașului Nashville în dimineața de Crăciun, potrivit CNN.

Când oamenii s-au uitat pe ferestre puțin înainte de zori, au văzut o furgonetă veche, albă, parcată pe strada lor. Apoi, sunetul vocii unei femeie a început să provină din vehiculul de agrement, cu un avertisment. A existat o bombă care urma să explodeze în 15 minute.

Când furgoneta a explodat, acesta a spulberat ferestrele și a trimis bucăți de reziduuri în flăcări prin aer, deteriorând câteva clădiri. Explozia rămâne un mister, dar primarul John Cooper a declarat că explozia a fost cauzată deliberat de o „bombă”. Trei civili au fost spitalizați și se află într-o stare stabilă, au spus oficialii. Avertismentul neobișnuit venit din furgonetă probabil a salvat vieți, dar și intervenția polițiștilor care au luat în serios avertismentul și au degajat zona. Peste 40 de clădiri au fost afectate de suflul deflagrației. În această dimineață, poliția a anunțat că a găsit la fața locului rămășițe umane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Consilierii locali ai opoziţiei din Craiova, amorţiţi şi în...

Joi, 25 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului Local...

ȘTIRI GdS