1.2 C
Craiova
marți, 12 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Gorj: Două decese și încă 59 de cazuri noi de coronavirus

Gorj: Două decese și încă 59 de cazuri noi de coronavirus

În județul Gorj au fost înregistrate în ultimele 24 de ore două decese și încă 59 de cazuri de coronavirus. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

 • 818 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
 • 4290 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 3900 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 209 persoane au decedat.
  De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate încă două decese:
  – bărbat în vârstă de 59 ani- comorbidități: cașexie și tumoră pulmonară;
  – femeie în vârstă de 78 ani- comorbidități: hipertensiune arterială, virus hepatic C și trombocitopenie secundară.
  De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 59 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:
 • 45 teste pozitive de la laboratorul din sistemul public;
 • 14 teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Judecați pentru fraudarea APIA

Procurorii DNA din Craiova au dispus trimiterea în judecată a două persoane fizice acuzate că au obținut fraudulos de la APIA suma de 377.000 de lei. În același dosar a fost trimisă în judecată și o societate comercială.

ȘTIRI GdS

Judecați pentru fraudarea APIA

Procurorii DNA din Craiova au dispus trimiterea în judecată a două persoane fizice acuzate că au obținut fraudulos de la APIA suma de 377.000 de lei. În același dosar a fost trimisă în judecată și o societate comercială.

Casă de pe strada Râului, avariată a treia oară...

Un tânăr de 27 de ani, din Moțăței, este acuzat că, deși nu are permis, a furat o mașină și a plecat la plimbare prin Craiova. A reușit să ajungă până pe strada Râului, unde a pierdut controlul direcției și a intrat într-un imobil. Este vorba de o casă de la intersecția cu strada Bucovăț, avariată în mai multe rânduri de autoturisme scăpate de sub control.

Autorul atacului din Reading, condamnat la închisoare pe viață

Refugiatul libian care a ucis trei bărbați și a rănit alți trei cu cuțitul într-un atac din luna iunie a anului trecut a fost confdamnat...

Prinşi că au încercat să aducă 2 kilograme de...

DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov anunţă, luni, reţinerea a patru inculpaţi care au încercat să introducă în ţară din Spania 2 kilograme de cocaină...

DNA îl acuză pe Tăriceanu că ar fi luat...

DNA cere din nou ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu şi urmărirea penală pentru luare de mită. De această dată preşedintelui Iohannis, după ce...

Poliția nu mai dă amenzi ca semn de protest

Poliția nu mai dă amenzi ca semn de protest pentru înghețarea salariilor bugetarilor. Oamenii legii au discutat cu ministrul de Interne Lucian Bode, însă...