-6 C
Craiova
vineri, 27 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Bătrân judecat pentru că şi-a omorât şi tranşat fiul, apoi l-a aruncat în râu

Bătrân judecat pentru că şi-a omorât şi tranşat fiul, apoi l-a aruncat în râu

Un bărbat, de 73 de ani, este judecat de Tribunalul Neamţ pentru că şi-a omorât fiul, apoi i-a tranşat cadavrul şi l-a aruncat în râul Siret, relatează adevărul.

Este vorba de Vasile Croitoru, din localitatea Cotu Vameş, un sat aflat pe malul râului Siret, în apropiere de municipiul Roman, care este acuzat de omor calificat şi profanare de cadavre.

Dosarul va fi în procedură de Cameră preliminară circa două luni, timp în care se va verifica temeinicia administrării probelor, după care, cel mai probabil, vor fi audieri de martori, a inculpatului şi va fi pronunţată o sentinţă.

Şocantul caz a fost rezolvat mai repede decât se spera iniţial, la momentul demarării cercetărilor, 6 august 2020, „existând“ doar o mână, secţionată de la cot, cu antebraţul şi palma. A fost însă de ajuns pentru a furniza o probă esenţială, stabilindu-se că o crimă îngrozitoare îl avea ca autor pe un bătrân, iar ca victimă pe fiul de 45 de ani, cu antecedente penale.

Citeşte aici cum s-a desfăşurat lucrurile şi de ce şi-a omorât bătrânul fiul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte...

ȘTIRI GdS

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte în urma unui grav accident petrecut pe DN 7, în localitatea vâlceană Câineni. Potrivit IPJ...

Începe procesul şoferului acuzat că a ucis în bătaie...

Curtea de Apel Craiova a dispus începerea judecăţii în dosarul în care un craiovean de 31 de ani este acuzat că a bătut un bărbat de 41 de ani, din Grădinile, Olt. Victima a decedat după câteva zile, la un spital din București. Incidentul a avut loc în decembrie 2019, în Craiova.

Condamnați definitiv pentru trafic de droguri

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au condamnat definitiv două persoane acuzate de trafic de droguri de risc. Unul dintre inculpați a primit o pedeapsă de de patru ani și opt luni închisoare cu executare. Concubina bărbatului a fost condamnată la un an și cinci luni de închisoare cu suspendare.

Un polițist din Giurgiu a fost găsit împușcat în...

Ajutorul şefului Postului de Poliţie din comuna Găiseni a fost găsit astăzi împuşcat în cap, în maşina personală, pe drumul comunal 187,...

1 milion de euro, confiscați de la angajații Permise...

Aproape 1 milion de euro au fost confiscați de procurorii anticorupție, în timpul perchezițiilor efectuate astăzi la Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava,...

Un adolescent a murit după ce a căzut de...

Un adolescent, de 14 ani, din Buzău, a murit miercuri seară după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri...