14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi morți și patru răniți în urma unui accident între trei mașini

Doi morți și patru răniți în urma unui accident între trei mașini

Două persoane au murit şi patru au fost rănite într-un grav accident care a avut loc luni seară pe DN 24, la Costeşti, judeţul Vaslui.

Au fost implicate trei autoturisme, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Mașina care a produs accidentul, un BMW înmatriculat în judetul Vaslui, era condusă de un sofer de 31 de ani, din Lunca Banului. În mașina sa se mai aflau soția sa de 30 de ani și copii lor, un băiețel de 9 luni și o fetită de 3 ani, care a decedat. Tatăl, mama si fiul de 9 luni, au ajuns la Spitalul Judetean Vaslui. Bărbatul este în comă profundă, iar femeia si bebelușul de 9 luni sunt conștienți dar cu politraumatisme.

În mașina înmatriculatã în județul Iasi, care circula spre Vaslui, se afla doar un singur pasager, soferul, de 54 de ani, din Tomești. Acesta a suferit politraumatisme și a fost dus la Spital la Bârlad, conștient și stabil hemodinamic.

În mașina înmatriculatã în judetul Vrancea, se afla un singur pasager, șoferul de 27 de ani, din Bârlad, care a și decedat. Acesta împrumutase mașina de la un coleg din județul Vrancea și se întorcea de la Vaslui, la Bârlad.

S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă si vătămare corporală din culpă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS