16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDolj: Reținuți pentru lovire sau alte violențe

Dolj: Reținuți pentru lovire sau alte violențe

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Rast au reţinut, ieri, pentru 24 de ore doi tineri de 19 ani şi unul de 26 de ani, toţi din comuna Bistreţ, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 10 septembrie, cei trei ar fi agresat fizic un bărbat de 47 de ani, din Bistreţ, care se deplasa pe o stradă din localitate.

De asemenea, în cursul următoarei zile, de 11 septembrie a.c., aceleaşi persoane, împreună cu alţi doi bărbaţi de 47 şi 22 de ani, ar fi agresat fizic un bărbat de 29 de ani, din Bistreţ, evenimentul având loc în extravilanul localităţii.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar poliţiştii au continuat cercetările în cadrul dosarelor penale deschise pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Astfel, în baza probatoriului administrat în această cauză, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de cei trei tineri de 19 şi 26 de ani, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS