10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer filmat circulând pe contrasens, lăsat fără permis de polițiști

Șofer filmat circulând pe contrasens, lăsat fără permis de polițiști

O craioveancă a filmat un șofer gorjean care circula aiurea între loclitățile Albești și Melinești. În imaginile postate pe pagina Oltenia Info Trafic Tube si observă cum șoferul gorjean pătrunde pe contrasens de mai multe ori. Înainte de finalul filmării, într-o curbă, șoferul unei autoutilitare evită impactul frontal cu autoturismul. Polițiștii doljeni au reușit să-l oprească pe șofer, care este un tânăr de 21 de ani, din Gorj.

Imaginile video pot fi văzute cu ajutorul link-ului de mai jos.

https://www.facebook.com/oana.balaban27/videos/4482083035194960

Polițiștii doljeni spun că s-au autosesizat după apariția imaginilor video.

”În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești s-au sesizat din oficiu ca urmare a apariției în spațiul public a unor înregistrări video în care un autoturism pătrundea pe sensul opus de circulație.
Astfel, autoturismul în cauză a fost depistat de polițiști în trafic pe DN 6 B, pe raza comunei Goiești, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Căpreni, județul Gorj.
Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1160 de lei conform OUG 195/2002 R, privind circulația pe drumurile publice iar ca măsura complementară, celui în cauză i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, au precizat oamenii legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS