9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Doi minori, reținuți pentru spargerea unei mașini

Gorj: Doi minori, reținuți pentru spargerea unei mașini

Doi minori, un băiat, de 14 ani și o fată de 15 ani, ambii din Gorj, au fost reținuți pentru spargerea unei mașini din care au furat bani.


Băiatul, din Târgu Jiu, și fata de 15 ani, din comuna Licurici, au fost reținuți aseară pentru spargerea unei mașini din care au furat bani. Autovehiculul aparține unei femei, de 30 de ani, din Târgu Jiu. Din mașină a fost sustrasă suma de 1.700 de lei și 30 de euro. Banii se aflau într-un rucsac.

„În urma activităților întreprinse de polițiști au fost identificați doi tineri, de 14 ani și o tânără, de 15 ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Licurici, bănuiți de săvârșirea faptei. Față de un tânărul de 14 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată ( 9 acte materiale) și distrugere și tânăra, de 15 ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (4 acte materiale), polițiști au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca celălalt tânăr să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.”, conform IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS