11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Accident mortal provocat de un șofer care a fugit de la locul accidentului

Gorj: Accident mortal provocat de un șofer care a fugit de la locul accidentului

UPDATE: Șoferul, de 25 de ani, din Novaci, care a fugit de la locul accidentului, este fiul unei judecătoare din oraș.

O femeie, de 52 de ani, din Novaci, Gorj, a murit miercuri noapte, după ce a fost lovită de un autoturism condus de un șofer care a părăsit locul accidentului.

Potrivit poliției, femeia se deplasa ca pieton, cu fiul, de 16 ani, pe marginea șoselei, în momentul în care a fost lovită de autovehicul. Localnici din Novaci, care au ajuns în zonă au sunat la 112. Rănita a fost transportată la spital, însă nu a mai putut fi salvată. Fiul femeii nu a fost rănit.

Polițiștii au identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci și au început căutările încă de azi-noapte. În cursul acestei dimineți, tânărul s-a prezentat la Poliția Orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând să fie dispuse măsurile legale. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,05 mg /l alcool pur în aerul expirat, urmând ai fi recoltate probe biologice de sânge. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS