14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și doi răniți într-un accident pe Transfăgărășan

Un mort și doi răniți într-un accident pe Transfăgărășan

Un grav accident s-a petrecut în această dimineață pe DN7C, Transfăgărășan, aproape de cabana Capra, în urma căruia un bărbat a murit și alți doi au fost răniți, potrivit ISU Argeș. La fața locului pompierii au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

În accident a fost implicat un singur autoturism, care a ieșit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori și s-a oprit mai jos pe carosabil.

În autoturism se aflau trei bărbați, șoferul fiind proiectat în afara autoturismului și găsit decedat, scrie mediafax.ro.

La fața locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând deplasarea spre spital.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare. Aceștia vor fi transportați mai departe la spital de către echipajele medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS