16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentEvaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile. Prejudiciu de peste 10 milioane de lei

Evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile. Prejudiciu de peste 10 milioane de lei

Poliţiştii efectuează, joi, percheziţii la persoane suspecte de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile, în cadrul mai multor dosare cu un prejudiciu total estimat la peste 10 milioane de lei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Vrancea, sprijiniţi de lucrători din cadrul structurilor de ordine publică, poliţia de investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi de combatere a criminalităţii organizate, efectuează 19 percheziţii pe raza judeţului Vrancea, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice, în cadrul mai multor dosare penale aflate în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Cercetările vizează săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile, cu un prejudiciu total estimat de peste 10 milioane de lei, în dauna bugetului de stat”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Activităţile se desfăşoară simultan în cele 19 locaţii şi sunt efectuate cu sprijinul reprezentanţilor Gărzii de Mediu Vrancea, ISCTR Vrancea, Biroul Vamal de Interior Focşani şi RAR.

Totodată, la acţiune participă luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea şi din cadrul Grupării Mobile Bacău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS