13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO craioveancă a scăpat cu maşina într-un şanţ, rămas după lucrările CAO

O craioveancă a scăpat cu maşina într-un şanţ, rămas după lucrările CAO

O craioveancă a căzut cu maşina în urmă cu câteva zeci de minute într-un şanţ, rămas după nişte lucrări efectuate de CAO.

Angajaţii companiei au lucrat în această dimineaţă la o avarie produsă la o conductă de apă din zona străzii Înfrăţirii, pe aleea care ducă către sediul DIICOT. Muncitori au încheiat lucrările au acoperit şanţul cu pământ şi nisip şi au tasat. Numai că, la nici un metru s-a produs o altă avarie şi pământul a fost spălat de apa ţâşnită din conductă. În urmă a rămas un şanţ adânc de câţiva zeci de centimetri. Şanţ în care a scăpat un autoturism. Maşina s-a înfundat în pământ până la pragul uşii din partea stângă.

„Vinovată” este o altă avarie

După cum spuneam, reprezentanţii CAO susţin că problema a apărut din cauza altei avarii.

„În zonă am avut o avarie. Muncitorii au acoperit şanţul, au tasat pământul, dar la nici un metru de vechea spărtură s-a produs altă avarie. Din această cauză pământul a fost spălat pe dedesubt. La suprafaţă nu aveai cum să-ţi dai seama, fiindcă pământul era intact. Am înţeles că un autoturism a scăpat cu roata în acel şanţ. Angajaţii CAO sunt acum la faţa locului. În cazul în care sunt pagube vom plăti despăgubiri”, a precizat directorul CAO, Alin Şuiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS