7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă persoane au murit pe DN6, după coliziunea dintre două maşini

Două persoane au murit pe DN6, după coliziunea dintre două maşini

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a treia a fost rănită uşor, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc marţi pe DN 6, în afara localităţii Cornea, din judeţul Caraş-Severin. Un şofer de 61 de ani, care a condus cu viteză, a derapat pe carosabilul umed şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 61 de ani conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Orşova, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de mers, pe fondul unui carosabil umed, într-o curbă la stânga, pierzând controlul asupra direcţiei de deplasare şi pătrunzând pe celălalt sens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar din direcţia Orşova – Caransebeş, condus de un bărbat de 44 de ani”, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

În urma impactului, şoferul de 61 de ani şi o pasageră de 52 de ani, aflată pe scaunul din dreapta faţă al maşinii, au decedat, iar un pasager din celălalt autoturism a fost rănit uşor.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit pompierii militari de la punctul de lucru din Băile Herculane, un echipaj de la descarcerare şi unul SMURD din Caransebeş, precum şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii vor continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a precizat IPJ Caraş-Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS