5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA lovit cu maşina un copil de cinci ani şi a fugit

A lovit cu maşina un copil de cinci ani şi a fugit

Poliţiştii de la rutieră au dispus, marţi, reţinerea unui doljean de 54 de ani, acuzat de comiterea a trei infracţiuni. Pe scurt, băbatul a condus fără permis, a accidentat un copil de cinci ani, după care a fugit de la locul accidentului. Accidentul a avut loc luni, în comuna doljeană Terpeziţa.

„În ziua de 1 iunie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați despre faptul că, pe raza comunei Terpezița, a avut loc un accident rutier în care un autoturism a acroșat un minor. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că un bărbat de 54 de ani, din comuna Terpezița, care conducea un autoturism în comună, ar fi pierdut controlul direcției de mers la efectuarea virajului la dreapta de pe un pod și a accidentat un minor de 5 ani, care se afla pe o bancă. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoara a minorului. Acesta a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat”, susţin oamenii legii.

Cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni

După producerea accidentului, şoferul a fugit, însă a fost prins în scurt timp de poliţişti.
În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul de 54 de ani are permisul de conducere anulat.
În cursul zilei de marţi, bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore. Poliţiştii doljeni mai spun că suspectul va fi dus la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Pe numele doljeanului de 54 de ani a fost întocmit un dosar penal. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS