14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUciși în taxi, în urma unui accident rutier

Uciși în taxi, în urma unui accident rutier

-

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident produs astăzi, pe strada Râului din Craiova. După primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un taximetrist. Acesta din urmă, dar și o pasageră din taxi, au murit pe loc. Alte două persoane au fost rănite grav și transportate la Spitalul de Urgență Craiova.

O clipă de neatenție. De atât a fost nevoie pentru ca două persoane să moară pe loc, în urma impactului dintre două autoturisme. Este vorba de un Renault, condus în regim de taxi, și un BMW. Oamenii legii susțin că taximetristul nu a acordat prioritate de trecere BMW-ului, care circula pe strada Râului.

”Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe strada Câmpia Izlaz, la intersecția cu strada Râului nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedeaza Trecerea”. A fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului, care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova. Conducătorul taximetrului și o pasageră din taxi au decedat. Un minor de 7 ani și un bărbat, ambii din taxi, au fost transportați la spital”, au precizat polițiștii doljeni.

Copil de șapte ani, rănit în urma accidentului

Femeia care a decedat avea 39 de ani, și este din Craiova. În taxi mai era bunicul acesteia și copilul femeii, în vârsta de 7 ani. Cei doi nu erau conștienți când au fost preluați pentru a fi transportați la spital.

La aceeași unitate medicală a fost transportat și șoferul BMW-ului. Acesta era conștient.

Pompierii doljeni au intervenit la locul accidentului cu o ambulanță SMURD și un echipaj de descarcerare. Serviciul de Ambulanță Dolj a intervenit cu o ambulanță.

Reprezentanții IPJ Dolj au mai explicat că ”fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS