13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO: Tânărul care s-a rugat să moară românii, amendat din nou

VIDEO: Tânărul care s-a rugat să moară românii, amendat din nou

-

UPDATE: Bărbatul de 28 de ani a precizat pentru GdS că filmarea pentru care a fost amendat cu 20.000 de lei nu este făcută în aprilie, anul acesta, după cum a susținut IPJ Dolj. Mai exact, bărbatul sancționat susține că înregistrarea video a fost făcută pe data de 29 decembrie 2018.

Un cititor GdS a sesizat faptul că tânărul de 28 de ani, din comuna Cetate, a mai realizat o filmare în care se ruga să moară românii. Pentru că această filmare a fost făcută după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr.2, bărbatul a primit o amendă de 20.000 de lei. Acum două zile, bărbatul fusese amndat cu 200 de lei.

Reamintim că, pe 20 aprilie, pe internet au circulat imagini video relizate într-o biserică din comuna doljeană Cetate. Un bărbat de etnie rromă, de 28 de ani, se filmase în biserică, în timp ce făcea un soi de rugăciune.

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ție Împărate Ceresc, ferește-ne pe noi țiganii de virusul acesta și îl da către români, ca să moara toți romanii și țiganii sa trăiască. Slava Ție Doamne, slava Ție”, a fost așa-zisa rugăciune a bărbatului.

Oamenii legii au stabilit că filmarea a fost făcută de bărbat pe 22 februarie. ”Din verificarile efectuate, politistii au stabilit că bărbatul, personă care obișnuia să ajute la curațenie în lăcașul de cult, în vârstă de 28 de ani, din localitate, s-ar fi filmat în ipostaza respectivă”, au precizat polițiștii doljeni.

Doljeanul a fost amedat cu 200 de lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să provoace indignarea cetățenilor.

A doua filmare, a doua amendă

Astăzi, un cititor GdS a sesizat faptul că bărbatul a mai făcut o filmare asemănătoare. De data acesta s-a filmat în clopotnița bisericii. Întrebați despre acestă situație, oamenii legii au precizat că bărbatul a fost amendat din nou.

”În cursul acestei zile, politistii Sectiei 9 Politie Rurala Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la aparitia unei alte inregistrari video realizata de barbatul de 28 de ani, din Cetate. În acesta, bărbatul profera expresii de natura sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora.

Întrucat, din verificarile efectuate a rezultat faptul ca una dintre filmari a fost realizata pe data de 5 aprilie, pe lângă sancțiunea de 200 de lei, politistii au mai aplicat, în cursul acestei zile, o amendă in cuantum de 20.000 de lei pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare”, au transmis oamenii legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS