21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn caracalean a fost reţinut pentru ultraj

Un caracalean a fost reţinut pentru ultraj

-

Un caracalean a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi amenințat polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Polițiștii olteni acționează zilnic, în sistem integrat, pentru impunerea respectării prevederilor ordonanțelor militare, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cauzate de virusul COVID-19.

O patrulă din cadrul Poliției municipiului Caracal, în timp ce acționa pentru a verifica respectarea măsurii restricționării circulației, impusă de ordonanțele militare, pe timpul stării de urgență, a observat un grup de patru persoane. Polițiștii le-au solicitat acestora să se legitimeze și să prezinte declarația pe propria răspundere, pentru a justifica motivul prezenței în acea locație.

La cererea polițiștilor, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Caracal s-a opus și a reacționat violent verbal, amenințând polițiștii.

Având în vedere faptul că măsurile impuse de ordonanțele militare trebuie imperios respectate, iar prezența oamenilor legii în stradă este pentru aplicarea legislației, cetățenii trebuie să se conformeze solicitărilor legale ale polițiștilor.

Astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. În cursul zilei de mâine bărbatul va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Pieton accidentat pe Calea București

Un pieton a fost lovit, azi dimineață, de un...

ȘTIRI GdS