21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tineri din Faţa Luncii, reținuți pentru mai multe infracțiuni

Craiova: Tineri din Faţa Luncii, reținuți pentru mai multe infracțiuni

Polițiști din cadrul Secției 3 Craiova au organizat, ieri, 5 percheziții domiciliare, în zona Fața Luncii, la imobile folosite de 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uzul de armă fără drept. 2 tineri de 18 și 19 ani, din Craiova, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 3 Poliție Craiova a rezultat faptul că, în noaptea de 8/9 februarie a.c., trei bărbați de 18 și 19 ani, din Craiova, ar fi blocat cu o mașină, un autoturism condus prin localitate de un bărbat de 37 de ani, din Calopăr.
Aceștia ar fi coborât apoi din mașină având asupra lor obiecte contondente și un pistol, pe care l-ar fi utilizat, trăgând 2 focuri de armă.

La percheziții, polițiștii au găsit un pistol din categoria armelor neletale, un pistol tip airsoft, un spray iritant lacrimogen, precum și mai multe obiecte contondente.
De asemenea, 2 tineri care ar fi participat la comiterea faptei din noaptea de 8/9 februarie, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, cercetările fiind continuate pentru depistarea celei de-a treia persoane.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de cei doi tineri.
În cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.
La percheziții au participat și polițiști din cadrul secțiilor 4 și 6 Craiova, Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS