10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeia dispărută din spital, găsită înecată într-o baltă

Femeia dispărută din spital, găsită înecată într-o baltă

Femeia de 61 de ani, din Melineşti, care a dispărut în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, de la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, a fost găsită decedată. Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit într-o baltă din zona Valea Fetii, la câţiva kilometri de unitatea medicală. Poliţiştii doljeni spun că fac cercetări într-un dosar de neglijenţă în serviciu.


Poliţiştii doljeni anunţau, pe 31 ianuarie, dispariţia unei femei de 61 de ani, din comuna Melineşti. La acea vreme, oamenii legii nu au precizat că femeia a dispărut dintr-o unitate medicală din Craiova.

Ulterior, după aproape două săptămâni de la dispariţia femeii, oamenii legii au oferit mai multe amănunte.

„La data de 30 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de angajaţii unui spital din Craiova cu privire la faptul că o femeie de 61 de ani, din Melinesti, a părăsit locaţia respectivă, plecând într-o direcţie necunoscută. Femeia este căutată în continuare, fapt pentru care solicităm persoanelor care deţin informaţii utile să apeleze 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. În această cauză a fost primită o plângere penală, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de neglijenţă în serviciu. În funcţie de materialul probator administrat urmează să fie dispuse măsuri corespunzatoare”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Potrivit documentelor medicale, femeia a fost internată de urgenţă în seara zilei de 29 ianuarie, la ora 20.53. I s-a administrat tratament, iar la ora 1.30 cadrele medicale au anunţat dispariţia pacientei. După o jumătate de oră, femeia a fost externată.

Femeia dispărută din spital, găsită decedată de un trecător

Vineri, la mai bine de o lună de la dat adispariţiei, femeia de 61 de ani a fost găsită decedată. Trupul neînsufleţit al femeii a fost observat de un trecător, într-o baltă din zona Valea Fetii. Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova se află la aproximativ patru kilometri de locul în care a fost găsită femeia.

„În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o baltă din zona Valea Fetii, din Craiova, se află trupul unei persoane, care pare să se fi înecat. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că este vorba despre femeia de 61 de ani, din Melineşti, a cărei dispariţie a fost sesizată la data de 30 ianuarie. Poliţiştii au dispus efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate în vederea lămuririi stării de fapt”, au explicat oamenii legii.

Cât despre dosarul penal, poliţiştii doljeni spun că este „în continuare în lucru”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS