11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie dispărută din spital de două săptămâni, de negăsit

Femeie dispărută din spital de două săptămâni, de negăsit

Poliţiştii doljeni încearcă să dea de urma unei femei, de 61 de ani, din Melineşti. Femeia a dispărut în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, de la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. În documentele medicale s-a notat că dispariţia femeii a fost anunţată la ora 1.30. După o jumătate de oră, a fost externată. Poliţiştii doljeni spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de neglijenţă în serviciu.

Poliţiştii doljeni anunţau, pe 31 ianuarie, dispariţia unei femei de 61 de ani, din comuna Melineşti. La acea dată, oamenii legii nu au precizat că femeia a dispărut dintr-o unitate medicală din Craiova.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 29/30 ianuarie, Olteanu Maria, de 61 de ani, din comuna Melinești, a dispărut de pe raza municipiului Craiova. Femeia are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat. La momentul plecării, femeia purta pantaloni de culoare gri, bluză verde şi papuci roz“, au transmis atunci poliţiştii doljeni.

Dosar penal la plângerea familiei

Ieri, după ce familia femeii dispărute a „făcut valuri“, oamenii legii au revenit cu alte informaţii. De data acesta, oamenii legii au explicat că femeia a fost dată dispărută de medicii unităţii medicale. De asemenea, poliţiştii spun că au întocmit un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu.
„La data de 30 ianuarie, politiştii din cadrul Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi de angajaţii unui spital din Craiova cu privire la faptul ca o femeie, de 61 de ani, din Melineşti, a părăsit locaţia respectivă. Femeia ar fi plecat într-o direcţie necunoscută. În această cauză a fost primită o plângere penală, fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de neglijenţă în serviciu“, susţin reprezentanţii IPJ Dolj.

Femeia dispărută încă nu a fost găsită

Femeia de 61 de ani nu a fost găsită şi este căutată în continuare.
Fiul femeii a precizat, pentru GdS, că nu a primit prea multe informaţii de la poliţiştii craioveni. „Au spus că mama a fost dată în urmărire şi că o caută. Nu ştim mai multe. Nu reuşim să o găsim şi nu ne putem explica unde ar fi ajuns. Poate o vede cineva şi ne ajută să o găsim“, a precizat fiul femeii dispărute.
Reprezentanţii Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova nu au putut fi contactaţi pentru a explica în ce condiţii a dispărut femeia.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS