7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiova: Reținut după ce a părăsit locul accidentului

Craiova: Reținut după ce a părăsit locul accidentului

Un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Biroului Rutier Craiova. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, ieri, că, pe strada Vântului, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane, conducătorul auto părăsind locul faptei.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, fiind totodată instituite filtre rutiere pe posibile trasee de deplasare, care ar fi putut fi folosite de cel în cauză.
Astfel, polițiștii au stabilit faptul că, cel care ar fi cauzat accidentul a lovit alte 2 mașini, care erau parcate în fața unui bloc de pe strada respectivă, precum și un minor, de 13 ani, din Craiova, care se deplasa în afara părții carosabile.
Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, aceasta fiind conștientă.

Şoferul avea permisul suspendat

La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii au identificat și depistat persoana în cauză, un bărbat de 30 de ani, din Craiova, care ar fi condus autoturismul deși avea suspendat acest drept, ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar polițiștii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, polițiștii au localizat și autoturismul implicat în accident, care fusese abandonat pe o alee din Craiova.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului respectiv, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.
În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS