16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞoferi urmăriţi de poliţişti pe străzile din Craiova

Şoferi urmăriţi de poliţişti pe străzile din Craiova

Poliţiştii doljeni sunt în căutarea unui şofer de 30 de ani, care a refuzat să oprească la semnalele agenţilor de la rutieră. Incidentul a avut loc vineri seara, pe strada Brestei. Joi noaptea, un alt şofer a fugit de poliţişti, însă a fost prins după ce a provocat un accident rutier.

Primul astfel de incident a avut loc în nopatea de joi spre vineri. Un echipaj de poliţişti de la Secţia 4 a făcut semnal de oprire unui autoturism care circula pe strada Dezrobirii din Craiova. Şoferul a refuzat să oprească, aşa că oamenii legii au plecat în urmărirea lui.

„Întrucât cel în cauză nu a oprit la semnal și a continuat deplasarea, mărind viteza, echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia. Urmărirea s-a desfășurat pe mai multe străzi, iar la intersecția cu strada Rampei, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă. În urma accidentului, un tânăr de 20 de ani, din Glăvile, Vâlcea, pasager în autoturism, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani, din comuna Dănicei, județul Vâlcea”, au explicat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă au stabilit de ce a fugit tânărul de 19 ani. Acesta avea permisul suspendat pentru alte încălcări ale normelor rutiere. În plus, plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului erau false. Vâlceanul s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul cu numere false și fără permis de conducere.

Şofer fugar, căutat de poliţişti

Vineri seara, poliţiştii de la rutieră au fost nevoiţi să urmărească un alt şofer care a refuzat să oprească.

„Politiştii Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Brestei. Conducatorul nu a oprit, iar politiştii au pornit în urmarirea acestuia. Pe strada Ţărăncuţei, şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit. Un minor de 11 ani, din Craiova, pasager în autoturism, a fost depistat de poliţisti. În continuare, poliţiştii desfaşoară activităţi în vederea depistării persoanei care se afla la volan. Din primele date, se pare ca ar fi vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Craiova. Acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.
În acest caz a fost întocmit un dosar pentru conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS