Acasă Eveniment Un sofer de salvare din Huşi, loveste cu brutalitate un copil

Un sofer de salvare din Huşi, loveste cu brutalitate un copil

-

Șoferul unei ambulanțe din localitatea vasluiană Huși a fost filmat în timp ce lovea cu brutalitate un copil. În imagini se vede cum băiatul de 12 ani este lovit cu pumnii şi picioarele, potrivit Buna Ziua Vaslui.

Întâmplare incredibilă, sâmbătă, 15 februarie, în zona Dric din municipiul Huși, județul Vaslui . Un minor în vârstă de aproximativ 12 ani, este lovit cu brutalitate de un șofer de salvare din cadrul Substatiei Huși . G. Branici, îl ocărăște inițial verbal pe junior, iar când acesta îi răspunde, acesta se năpustește asupra lui, îl lovește cu mâinile și mai apoi când minorul se află jos îi aplică și o lovitură puternică de picior . 

Tot conflictul ar fi pornit de la faptul că minorul ar fi lovit neintenționat un semn rutier . Pe filmare se poate observă cum minorul încearcă să îi explice agresorului că el nu a făcut nimic.


ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.