21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi cinci răniţi, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un tir

Un mort şi cinci răniţi, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un tir

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite în această dimineaţă pe DN 15A pe raza localităţii Galaţii Bistriţei după o o coliziune între un autocamion şi un autobuz. Traficul rutier a fost reluat pe o bandă de circulaţie, la mai bine de două ore de la producerea accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul autocamionului, un bărbat în vârstă de 53 de ani din judeţul Neamţ, care circula pe direcţia Bistriţa – Reghin, la intrarea în localitatea Galaţii Bistriţei ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că în autobuz se aflau opt persoane, dintre care două au rămas încarcerate.

De asemenea, şoferul autocamionului a rămas încarcerat şi a fost găsit în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicat protocolul de resuscitare. În ciuda eforturilor medicale, el a decedat.

Alte cinci victime, aflate în autobuz, au fost transportate la spitalul din Bistriţa cu diferite traumatisme şi fracturi: şoferul autobuzului, un bărbat de 49 ani din Bistriţa, şi patru pasageri – o femeie de 51 ani şi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 61 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS