10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCetăţeni sirieni, ascunşi într-un tren de marfă

Cetăţeni sirieni, ascunşi într-un tren de marfă

-


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunși într-un tren de marfă încărcat cu piese auto, cinci cetățeni sirieni, care intenţionau să ajungă astfel în Germania. Alţi trei cetăţeni turci au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat încercând să intre ilegal în România, folosind cărţi de identitate emise de autorităţile din Bulgaria, ce aparţineau altor persoane.

Astăzi, în jurul orei 4.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu feroviar, pe sensul de intrare din ţară, în urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră asupra garniturii unui tren de marfă, care transporta piese auto din Turcia pentru Ungaria, au fost descoperiți ascunși cinci cetățeni străini, de sex masculin.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 21 și 29 de ani. Aceștia au declarat că au fost ajutați să se urce în tren de un cetățean turc, căruia i-au plătit suma de 2.000 de euro fiecare și au recurs la această metodă deoarece intenționau să ajungă în Germania.
Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor străini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:09

(VIDEO) Viscol și minus 5 grade Celsius la Rânca

Este viscol în stațiunea montană Rânca, din județul Gorj....

ȘTIRI GdS