Acasă Eveniment Târgu Jiu: Accident cu 6 răniți în urma unei "liniuțe"

Târgu Jiu: Accident cu 6 răniți în urma unei „liniuțe”

-

Şase tineri au fost răniţi noaptea trecută, după ce au participat la o întrecere între mașini, în centrul orașului Târgu Jiu. Ei au fost transortaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Șase persoane au fost rănite în urma acestui accident, una dintre ele fiind încarcerată. Ajunși primii la fața locului, polițiștii locali au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor. Ei au izolat zona și au fluidizat traficul rutier.

Unul dintre tineri a rămas încarcerat
Unul dintre tineri a rămas încarcerat

La fața locului au ajuns reprezentanții I.S.U Gorj, dar și ai Poliției Municipale Târgu Jiu.
Cele două autoturisme implicate în acest eveniment rutier ar fi practicat curse ilegale („liniuțe”) pe bulevardul Constantin Brâncuși.

Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă
Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă


Anterior producerii accidentului, conducătorul unui alt autoturism a fost sancționat contravențional cu suma de 500 lei pentru „drifturi” în parcarea din Piața Centrală. IPJ Gorj a început o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...