10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăra rănită în accidentul de pe pasaj a decedat

Tânăra rănită în accidentul de pe pasaj a decedat

Tânăra rănită în accidentul de pe pasaj a decedat. Accidentul a avut loc azi-noapte, pe pasajul suprateran din centrul Craiovei. Poliţiştii doljeni au stabilit că accidentul a fost produs de un craiovean de 25 de ani, care conducea un autoturism Ford.

„Un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe pasaj, a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice, în dreptul fostei clădiri a CEZ”, a anunțat IPJ Dolj. În urma impactului au fost rănite trei persoane. Este vorba de şoferul autoturismului şi de doi pasageri. Cel mai grav a fost rănită pasagera care ocupa locul din drapta-faţă, o tânără de 25 de ani, din Siliștea Crucii. De altfel, tânăra a rămas încarcerată în autoturismul avariat.

După ce a fost descarcerată, victima a fost stabilizată de medici la locul accidentului. Ulterior, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova.

„Echipajul de pompieri și medici de ambulanta SMURD au făcut tot posibilul ca victimei să-i revină pulsul. În final, aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportata la spital”, au precizat pompierii doljeni.

La spital, victima accidentului nu a putut fi salvată de medicii craioveni.

„Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au precizat în acestă dimineaţă poliţiştii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS