Acasă Eveniment O femeie s-a blocat cu copilul în casă

O femeie s-a blocat cu copilul în casă

-

Un negociator al Poliţiei Braşov încearcă, luni, să elibereze un copil de 6 ani, după ce mama lui s-a blocat cu el în casă şi refuză orice contact. Surse din anchetă arată că tatăl copilului, cetăţean italian, a venit să ia copilul, în baza unei sentinţe în Italia.

Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii au fost sesizaţi de către Protecţia Copilului Braşov, care au reclamat că o femeie în vârstă de 39 ani din oraşul Ghimbav s-ar fi baricadat în locuinţă, împreună cu fiul ei, în vârstă de 6 ani şi jumătate şi refuză orice comunicare cu autorităţile.

„La fata locului se află echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Braşov, precum şi un negociator din cadrul instituţiei noastre, care încearcă realizarea unui dialog, în vederea scoaterii în siguranţă din locuinţă, atât a copilului, cât şi a persoanelor aflate în interior”, spun reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Femeia ar avea probleme psihice

Surse din rândul autorităţilor care intervin pentru eliberarea copilului au declarat, pentru MEDIAFAX, că tatăl copilului este cetăţean italian, iar femeia ar avea probleme medicale grave de ordin psihic. Luni, tatăl copilului a venit la Ghimbav pentru a încerca să ia copilul, care i-ar fi fost încredinţat de o instanţă din Italia, iar în acel moment femeia s-a baricadat cu copilul în casă şi refuză orice contact, atât cu familia, cât şi cu autorităţile.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a...