12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident feroviar în Dolj. Mașină lovită de locomotiva unui tren marfar

Accident feroviar în Dolj. Mașină lovită de locomotiva unui tren marfar

Accident feroviar în Dolj. Pe Drumul Comunal 95, in satul Panaghia, a avut loc, în această după-amiază, un accident feroviar. Incidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere, semnalizată doar cu indicatoare rutiere.

Aici, potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 22 ani, din comuna Calopăr, nu ar fi respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată. Mașina sa a fost lovită de locomotiva unui tren marfar, care circula din directia Segarcea – Craiova, încărcat cu cereale.

Conducătorul auto, care era singur în autoturism, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, el fiind conștient.

Accident feroviar în Dolj. Ce spune ISU

„În jurul orei 16:05, am fost anunțați de producerea unui accident pe calea ferată de pe raza localității Calopăr, sat Panaghia. În urma acestuia a rezultat o victima conștientă, cea din autoturism. La fața locului au fost trimise următoarele forțe: echipaj de Descarcerare de la Secția de Pompieri Segarcea, echipaj SMURD de la Craiova și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajuns la fața locului, echipajul SAJ a acordat victimei primul ajutor medical până la sosirea echipajului SMURD, acesta din urmă preluând victima și transportând-o la spital. Echipajul de Descarcerare a acționat în deblocarea autoturismului de pe calea ferată, în vederea reluării circulație feroviare“, a anunțat și ISU Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS