10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReţinut după ce ar fi folosit un pistol într-un bar

Reţinut după ce ar fi folosit un pistol într-un bar

Un bărbat de 34 de ani, din Lipovu, Dolj, a fost reţinut ieri, după ce ar fi folosit un pistol într-un bar din localitate.

Poliţişti din Lipovu au fost sesizați ieri de un tânăr de 29 de ani, din localitate, că, în incinta unui bar din Lipovu, a avut loc un scandal, un bărbat trăgând focuri de armă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliției Oraş Segarcea și Secției 14 Poliție Rurală Bârca. Oamenii legii au stabilit că, în incinta barului, a avut loc o altercație verbală între tânărul de 29 de ani și un bărbat de 34 de ani, din comuna Lipovu. În urma scandalului, cel din urmă ar fi executat 2 focuri de armă cu un pistol, unul în plan vertical și celălalt în podea, după care a părăsit locația, fugind de la fața locului.

În urma incidentului nu au rezultat victime. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză ar fi plecat din localitate, cu maşina, fiind însoţit de alţi 2 bărbaţi din Segarcea.
Având în vedere datele deţinute, poliţiştii au oprit autoturismul în care se aflau cele 3 persoane, la intrarea în oraşul Filiaşi, aceştia fiind conduşi pentru cercetări la sediul poliţiei.
Pistolul a fost indisponibilizat de poliţişti, în cauză fiind dispusă efectuarea unei expertize cu privire la acesta.
În baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul respectiv. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS