10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReţinut după ce a făcut scandal la poliţie

Reţinut după ce a făcut scandal la poliţie

Procurorii craioveni au dispus, miercuri, reţinerea unui bărbat de 32 de ani, din comuna doljeană Apele Vii. Suspectul este acuzat că a făcut scandal în postul de poliţie din comună. În timpul scandalului a lovit un agent de poliţie.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, totul s-a întâmplat miercuri, când bărbatul a fost chemat la postul de poliţie pentru a da o declaraţie.
„Cel în cauză a fost invitat la sediul Postului de Poliţie Apele Vii, pentru a fi audiat în cadrul unei lucrări înregistrate la nivelul structurii respective. În timpul audierii, bărbatul ar fi devenit recalcitrant şi ar fi adresat injurii şi ameninţări poliţistului cu care discuta. Apoi a părăsit incinta postului de poliţie. Poliţistul a imobilizat persoana în cauză, însă, cu acest prilej, ar fi fost lovit în zona feţei”, au precizat poliţiştii doljeni. Se pare că bărbatul era băut bine, acesta fiind şi motivul pentru care a devenit recalcitrant cu poliţistul.

Reţinut după ce a făcut scandal la poliţie

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. După audierea suspectului, procurorul de caz a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul de 32 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Oamenii legii au mai explicat că suspectul va fi dus la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS