13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn pod s-a prăbușit în sud-vestul Franței. O adolescentă a murit

Un pod s-a prăbușit în sud-vestul Franței. O adolescentă a murit

Un pod peste râul Tarn, din sud-vestul Franței, s-a prăbușit. O fată de 15 ani a murit și alte câteva persoane sunt rănite.

Podul din Mirepoix, la nord de Toulouse, s-a prăbușit luni dimineață în jurul orei 8:00. O mașină și un camion au căzut în râu. O fată de 15 ani a fost ucisă în incident, iar alte șapte persoane au fost rănite. Trei vehicule au fost surprinse în prăbușirea podului, a declarat șeful departamentului Haute-Garona, Georges Meric.

Echipele de salvare au reușit să resusciteze patru persoane, dar autoritățile au spus că alte câteva persoane „sunt date dispărute”.
Victima de 15 ani se afla într-o mașină cu părinții ei în momentul prăbușirii podului, transmite ziarul local La Dêpeche.
Muncitorii de urgență au reușit să resusciteze patru persoane, dar autoritățile au spus că alte câteva persoane sunt „probabil dispărute”.
Victima de 15 ani se afla într-o mașină cu părinții ei în momentul prăbușirii podului, transmite ziarul local La Dêpeche.
”Probabil există mai mulți dispăruți”, dintre care șoferul unui camion și probabil șoferul unui al treilea vehicul, a precizat prefectul Etienne Guyot.
Meric a spus că peste 60 de lucrători de la urgență, inclusiv o ambulanță aeriană, se află la fața locului, potrivit www.express.co.uk.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS