10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei persoane ucise în două accidente violente

Trei persoane ucise în două accidente violente

Doi craioveni, soţ şi soţie, au murit în urma unui accident violent produs ieri, în apropiere de Pieleşti. Autoturismul în care se aflau cei doi a intrat pe contrasens şi a fost lovit în plin de un tir. Marţi noapte, un tânăr de 31 de ani, din Vârvoru de Jos, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina pe câmp.

Accident tragic pe DN 65, în apropiere de comuna doljeană Pieleşti. Doi craioveni, soţ şi soţie, au murit în urma unui accident de circulaţie. Poliţiştii doljeni spun că şoferul unei Dacii Logan a intrat pe contrasens. Autoturismul a fost lovit în plin de un tir.

„Un bărbat care conducea un autoturism pe DN 65, către Craiova, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit de un tir. Autoturismul a fost proiectat în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, conducătorul autoturismului şi pasagera, cărora li se efectuează manevre de resuscitare”, au transmis poliţiştii doljeni la puţin timp după producerea accidentului.

Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o ambulanţă SMURD şi un echipaj de descarcerare. Serviciul de Ambulanţă Dolj a trimis o ambulanţă. Din nefericire, medicii nu au putut face nimic pentru victimele accidentului. Au decedat atât şoferul Daciei Logan, un craiovean de 60 de ani, cât şi soţia acestuia, de 51 de ani.
Tirul era condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Drăguţeşti, Gorj.

A murit în drum spre casă

Un alt accident mortal a avut loc marţi noapte, pe DJ 552A, între Craiova şi Vârvoru de Jos. Un tânăr, de 31 de ani, care circula către Vârvoru de Jos, s-a răsturnat cu maşina în afara şoselei şi a decedat.

„Un bărbat, de 31 de ani, din Vârvoru de Jos, conducea un autoturism pe DJ 552A, din direcția Craiova către Varvoru de Jos. Pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a răsturnat în afara părții carosabile și a fost proiectat în afara autoturismului. Din păcate, în urma evenimentului rutier, şoferul a decedat“, au explicat poliţiştii doljeni.

Un cititor GdS a povestit că bărbatul a lăsat în urma sa un copil de nouă luni. În urmă cu două luni, în septembrie, bărbatul s-a căsătorit. Cu acestă ocazie a avut loc şi botezul copilului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS