11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE: Grav accident rutier la Pieleşti, cu două victime inconştiente

UPDATE: Grav accident rutier la Pieleşti, cu două victime inconştiente

-

UPDATE 14.10 : Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN65 Slatina – Craiova, în zona localității Pielești, județul Dolj, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir și un autoturism. În urma impactului, doi ocupanți din autoturism (soț și soție, ambii de 50 de ani) au decedat. Circulația se desfășoară pe un fir, alternativ.

Un grav accident rutier cu două victime s-a produs în această zi pe DN65, la Pieleşti. Conducătorul unei maşini a pierdut controlul acesteia şi a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit de un TIR.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, un bărbat care conducea un automobil pe DN 65, direcţia catre Craiova, ar fi pierdut controlul volanului în timp ce efectua o curbă la dreapta şi a patruns pe contrasens, unde a fost lovit de un TIR. În urma impactului maşina a fost proiectată în afara părţii carosabile.

Poliţiştii doljeni au mai declarat că şoferul automobilului şi pasagera se află în stop cardiore-spirator şi li se efectuează manevre de resuscitare

În prezent, se circulă alternativ, pe un singur sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS