10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCondamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru că și-a sechestrat iubita

Condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru că și-a sechestrat iubita

La sfârșitul anului 2018, un tânăr de 27 de ani din Pitești și-a sechestrat iubita în propriul autoturism. Acesta i-a sustras geanta, în care avea telefonul mobil și o sumă de bani.

După ce a scăpat din autoturismul acestuia, femeia i-a făcut plângere la poliție. Acum, bărbatul plătește pentru fapta sa. Acesta a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracțiunilor de lipsire de libertate și tâlhărie. Totul după o ceartă avută cu fosta sa iubită.

Bărbatul a fost încarcerat în penitenciar duminică, în ziua alegerilor. Curtea de Apel Pitești l-a condamnat definitiv pe 8 noiembrie. După două zile de căutări acesta a fost reținut de polițiștii argeșeni.

„În ziua de 10 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești, privind un bărbat de 27 de ani, din municipiul Pitești, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea de infracțiunilor de lipsire de libertate și tâlhărie”, informează IPJ Argeș.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS