17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTineri reţinuţi pentru trafic de droguri

Tineri reţinuţi pentru trafic de droguri

Doi tineri – o fată şi un băiat – au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc, după ce au fost prinşi transportând cu un autoturism de teren un troler în care era ambalată cantitatea de 6 kg de canabis, informează Agerpres.

„La data de 31 octombrie 2019, poliţiştii din cadrul BCCO Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT, au prins în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi transportat, cu un autoturism de teren, un troler în care era ambalată cantitatea de 6 kg de canabis. La momentul legitimării, bărbatul din autoturism a prezentat o carte de identitate falsă, având aplicată fotografia sa şi datele de identitatea ale unei persoane decedate din februarie 2018”, informează vineri un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că cei doi concubini se ocupau cu traficul internaţional de droguri de risc (canabis), pe ruta Spania – România, precum şi de distribuţia în Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS