10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a curmat viaţa la un loc de joacă

Şi-a curmat viaţa la un loc de joacă

Un craiovean, de 21 de ani, student la Facultatea de Automatică din Craiova, a fost găsit decedat joi dimineaţă, într-un loc de joacă din cartierul Rovine. Din motive necunoscute, tânărul s-a spânzurat de un tobogan. În jurul orei 7.00, a fost găsit de o femeie care locuieşte în zonă şi care ieşise să plimbe câinele. Femeia este cea care a alertat poliţia.
La faţa locului a fost trimisă o echipă de criminalişti, iar reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că a fost deschisă o anchetă.

„Un tânăr, de aproximativ 20 de ani, a fost găsit spânzurat de un tobogan situat între blocurile de pe strada Emanoil Chinezu din Craiova. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă și desfășoară cercetări pentru a se lămuri împrejurările producerii evenimentului“, au precizat poliţiştii doljeni.

Ulterior, tânărul a fost identificat ca fiind Bogdan Bojan, de 21 de ani, din Craiova.
Oamenii legii au mai explicat că, deocamdată, nu s-a putut stabili de ce tânărul a ales să-şi pună capăt zilelor. Asta şi pentru că nu a fost găsit un bilet de adio.

Tânărul decedat, student la Automatică

Conducerea Facultăţii de Automatică din cadrul Universităţii Craiova a aflat, joi dimineaţă, despre decesul studentului de 21 de ani. Acesta era în anul II. Nu promovase toate examenele, însă printre studenţii de la Automatică acest lucru nu este neobişnuit.
„Nu este un tânăr cu toate examenele promovate, dar este un student ca mulţi alţii. Facultatea de Automatică şi Calcultoare este o facultate grea, la care notarea începe de la 2. Nu este un caz excepţional acesta că nu are toate examenele promovate“, au declarat reprezentanţii Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Craiova.

Din motive necunoscute deocamdată, tânărul s-a spânzurat de un tobogan.

Rudele sau persoanele care l-au cunoscut pe Bogdan nu ştiau să fi avut probleme în ultima vreme, aşa că nu şi-au putut explica gestul tânărului.
Un verişor al craioveanului de 21 de ani, care a venit joi la morgă, a declarat pentru GdS că nu ştia ca Bogdan să fi avut probleme.
Femeia de serviciul care face curăţenie în imobilul în care locuieşte mama tânărului a susţinut că nu îşi explică gestul acestuia. „Era un băiat respectuos, îl ştiu de când era copil. De fiecare dată mă saluta. Nu îmi dau seama ce l-a îndemnat să facă aşa ceva. Nu ducea lipsă de nimic“, a povestit femeia.

Prietenii dau vina pe anturaj

Doi dintre prietenii lui Bogdan au declarat pentru GdS că tânărul a fost un coleg şi prieten bun.
„Bojan era un coleg şi un prieten bun, care te ajuta fără să ezite. Chiar dacă parea el mai dur, avea un suflet foarte bun. Cand aveai o zi mai tristă, știa cu două-trei glume cum să ţi-o înveselească(…). Era băiat bun, doar că anturajul cu care mai umbla nu era tocmai OK. Nu era genul care să îşi exteriorizeze sentimentele. Poate de asta nici noi, ca prieteni, nu cunoaștem motivul pentru care s-a spânzurat. La cum îl ştiu, nu cred că s-a spânzurat din proprie inițiativă, ci că anturajul e de vină”, a declarat Răzvan, unul dintre prietenii lui Bogdan.

Un alt prieten al băiatului îşi aminteşte glumele făcute mai mereu de Bogdan. „A fost un suflet bun şi frumos. Mereu glumea şi râdea. Nu ştiu ce a fost cu adevarat în sufletul lui, dar eu aşa îl vedeam. Chiar dacă repetase anul şi avea restanţe, nu cred că asta contează. Nu a fost la examene, de aceea le-a picat. Era un baiat foarte inteligent, ştia foarte bine informatică. Păcat!”, a transmis un alt prieten

Medicii legişti vor stabili cauza decesului

Oamenii legii au mai explicat că trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului „Filantropia“. În cursul zilei de vineri, medicii din cadrul IML Craiova vor efectua autopsia în vederea stabilirii cauzei decesului. Potrivit legii, medicul legist nu poate elibera certificatul de deces în lipsa autopsiei medico-legale. Există o excepţie: cazurile în care decesul a intervenit în urma unor catastrofe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS