22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE: Bărbat găsit spânzurat într-un loc de joacă pentru copii

UPDATE: Bărbat găsit spânzurat într-un loc de joacă pentru copii

-

UPDATE: Tânărul, de 21 de ani, student la Facultatea de Automatică din cadrul Universităţii din Craiova, care s-a spânzurat este Bogdan Bojan.

UPDATE: Tânărul care s-a spânzurat era student la Facultatea de Automatică din cadrul Universităţii din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor facultăţii, tânărul era în anul II de facultate la Automatică şi Calculatoare şi nu era un student integralist. „Nu este un tânăr cu toate examenele promovate dar este un student ca mulţi alţii.Facultatea de Automatică şi Calcultoare este o facultate grea la care notarea începe de la 2. Nu este un caz excepţional acesta că nu are toate examenele promovate”, au spus pentru GdS reprezentanţii Facultăţii de Automatică şi Calcultoare din Craiova.

…..

Ştire iniţială:

În această dimineaţă a fost găsit un bărbat spânzurat într-un loc de joacă pentru copii pe strada Emanoil Chinezu, din cartierul Rovine.

Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie care ieşise la plimbare cu câinele. Aceasta a descoperit trupul bărbatului spânzurat de balansoarul copiilor, ne transmite un cititor GdS.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, un tânăr de aproximativ 20 de ani, a fost găsit spânzurat de un topogan situat între blocurile de pe strada Emanoil Chinezu din Craiova.

Polițiștii doljeni au deschis o anchetă și desfășoară cercetări pentru a se lămuri împrejurările producerii evenimentului.

Revenim cu amănunte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS