10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe fumează în voie la Spitalul Județean, în frunte cu personalul medical

Se fumează în voie la Spitalul Județean, în frunte cu personalul medical

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, în ciuda semnelor cu „Fumatul Interzis” de la fiecare etaj, toată lumea fumează, inclusiv personalul medical.

Şi pacienţii fumează

Două femei îmbrăcate în uniformă medicală au fost surprinse de către un craiovean într-o fotografie care a născut reacții de revoltă pe site-urile de socializare. Managerul spitalului, Eugen Georgescu, a declarat pentru Gazeta de Sud, în urma apariției fotografiei, că va declanșa o anchetă și se vor lua măsuri.

„Ce aș mai putea spune. Este urât că se întâmplă așa ceva. Dacă ne dorim decență, trebuie ca personalul medical, în primul rând, să respecte regulile. Abia apoi le putem cere pacienților să facă același lucru”, a delarat Eugen Georgescu.

S-au imporvizat şi scrumiere

Faptul că se fumează la Spitalul Județean nu ar trebui să suprindă conducerea și nici pe craiovenii care au călcat pragul unității. La fiecare etaj, pervazele sunt pline de mucuri de țigară, iar aparținătorii și bolnavii fumează chiar sub semnele care avertizează asupra interdicției. Însă nonșalanța cu care chiar personalul medical încalcă reguli de bun simț a fost aspru sancționată de craiovenii care au văzut fotografia. Aceștia au folosit cuvinte dure, acuzându-i pe medici de nepăsare și lipsă de profesionalism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS