9.3 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Karatiştii români, prinşi în confrutările din Chile

Karatiştii români, prinşi în confrutările din Chile

25 karatişti români, cu vârste între 14 şi 20 de ani, din Lotul Naţional al Juniorilor, sunt prinşi în violențele sociale de pe străzile din Chile.

Lotul României, care cuprinde 25 de copii și doi antrenori, este cazat la Crowne Plaza, un hotel de patru stele, aflat aproape de centrul capitalei Santiago.

Având în vedere ce juniorii sunt cazaţi într-un hotel aflat în mijlocul manifestaţiei, li s-a recomandat să nu părăsească hotelul neînsoţiţi, iar transportul le este asigurat de ambasada României în Chile pentru a fi în siguranță deplină.

Proteste continuă pe străzile din Santiago.

Protestele au început săptămâna trecută, după ce guvernul a decis scumpirea biletelor de metrou cu 4 la sută. În timpul violentelor dintre protestatari și forţele de ordine au murit 7 persoane, potrivit New York Times.

Lotul României de karate juniori se află, săptămâna aceasta, la Santiago de Chile, unde ar urma să se desfășoare Campionatul Mondial de karate WKF. Ei au ajuns luni dimineaţă şi se vor întoarce luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...