-3.4 C
Craiova
joi, 27 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentSoţia actorului care l-a interpretat pe Tarzan, înjunghiată de fiu

Soţia actorului care l-a interpretat pe Tarzan, înjunghiată de fiu

-

Soția actorului Ron Ely, cel care l-a interpretat pe Tarzan, a fost înjunghiată mortal de către fiu în casa lor din Santa Barbara. Cameron Ely, de 30 de ani, a fost împușcat mortal de poliție.

Poliţişti din Santa Barbara au intervenit marţi seară în luxoasa reşedinţă a familiei Ely, după ce au primit un apel de urgenţă în care era invocată declanşarea unui scandal în această familie. Se presupune că Cameron a chemat poliția „plângând” și „fără suflare”, susținând că tatăl său a atacat-o pe mama sa.

În interiorul vilei ei au descoperit corpul neînsufleţit al lui Valerie Lundeen Ely, de 62 de ani, care prezenta “multiple plăgi prin înjunghiere cu o armă albă”.

“Agenţii au percheziţionat reşedinţa şi împrejurimile în căutarea lui Cameron Ely. Suspectul a fost localizat în afara casei şi pentru că reprezenta un pericol, cei patru agenţi au tras asupra sa cu armele din dotare, rănindu-l mortal”, conform unui comunicat al poliţiei.
Fosta Miss Florida, Valerie Lundeen, de 62 de ani, era căsătorită cu actorul Ron Ely, de 81 de ani, de 35 de ani.

Ron Ely a fost dus la spital de poliţie din motive de precauţie, dar a plecat după un control de rutină. Actorul cu fizic impozant (1,93 m) l-a interpretat pe Tarzan în seria hollywoodiană din anii 1966. Actorul şi Valerie Lundeen aveau împreună trei copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi elevi au fost înjunghiaţi de un coleg

Doi elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuţi au ajuns...

ȘTIRI GdS